Fallback-banner Enwa Group

Water Technology

Vannbehandlingsløsninger for industri, bygg & eiendom, maritimt & offshore, samt kunder med høye spesifikasjoner og krevende operasjonsmiljøer slik som olje & gass industrien og forsvaret.

Vi tilbyr systemer og løsninger for fjerning av uønskede materialer og mikroorganismer i ulike vannkilder for å gjøre vannet anvendelig til drikke- og forbruksvann samt til industrielle og andre kommersielle prosesser.

I Water Technology divisjonen har vi alle fagområder som er nødvendig for å sikre verdiskapning hos våre kunder; salg, utvikling, design, QA, prosjektledelse, produksjon, logistikk og serviceapparat. Vi betjener et variert marked som inkluderer olje & gass industrien med NORSOK-stanarder, marint & offshore, industri samt bygg & eiendom.

Sammen med våre forhandlere og agenter er vi tilstede i mer enn 30 land rundt i verden og har egne selskaper i 6 av disse.

Produkter og systemer

Trygt drikkevann, rent prosessvann, korrosjonsbeskyttelse og energieffektivitet i varme- og kjøleanlegg er noen av områdene hvor vår kompetanse, produkter og løsninger tilfører kundene verdi. Noen av produktene er utviklet og produsert av Enwa, andre er nøysomt utvalgt fra andre leverandører som møter våre krav til kvalitet, miljø og etiske standarder.

Les mer på Water Technology hjemmeside.

Kontakt oss

Enwa Water Technology AS 

 

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.