Fallback-banner Enwa Group

Ledige stillinger

Er du kreativ, målrettet og liker å jobbe selvstendig? Da er det kanskje deg vi søker! Hos oss får du en spennende rolle med mye ansvar og en variert hverdag. Vi kan også love deg et godt arbeidsmiljø.

Vi er i vekst og ønsker derfor å styrke oss med flere dyktige industrirørleggere og sertifiserte rørsveisere for arbeid på prosjekter primært på Østlandet, men også i andre deler av landet. Vi er spesielt interessert i deg som har erfaring fra arbeid på fjernvarme- og varmeanlegg og/eller vann- og renseanlegg.

Enwa Support er i sterk vekst med mange spennende prosjekter, samt en stor kundeportefølje som skal følges opp, og i den anledning søkes vi nå etter to Serviceteknikere – en til Vestlandet og en til Østlandet, som ønsker å utføre service og vedlikehold på vår portefølje innenfor varme, kjøle og drikkevannsanlegg.

Enwa Badeanlegg AS er en del av Enwa AS som er et av Skandinavias ledende selskaper innen vannbehandling og utstyr til badeanlegg, prosessvann og drikkevann. Med stadig flere leverte badeanlegg har vi en økende oppdragsmengde på service.

Kontakt oss

Enwa Group

+47 33 48 80 50

post@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.