Fallback-banner Enwa Group

Karriere

Hvis du er interessert i bærekraftig vannbehandling, hvis du forstår faget ditt bra, hvis du er ambisiøs og liker å skape resultater sammen med andre, så er kanskje en karriere i Enwa noe for deg.

Vi har ikke alltid ledige stillinger, men vi kan nesten alltid ha bruk for dem som kan gi det lille ekstra som vi mangler, enten det er teknisk ekspertise, kjemisk og biologisk kunnskap, salgsteft eller produksjonsferdigheter.

Besøk vår internasjonale side for linker til ledige stillinger i alle land.

Har du et sterkt ønske om å jobbe i en fremtidsrettet bedrift? Er du en engasjert og involverende prosjektleder? Da er Enwa kanskje din neste arbeidsgiver.

Enwa er en av landets ledende entreprenører innen store rørinstallasjoner for industrien; drivstoffanlegg, varme- og kjøleanlegg, vannverk og renseanlegg, pumpestasjoner, samt fjernvarmeanlegg over hele Norge. Vi har stor arbeidsmengde og ønsker derfor å øke kapasiteten med en prosjektleder.

Vi søker etter deg som er pliktoppfyllende og har en positiv innstilling. Du må også vise engasjement i faget, og ha et ønske om å utvikle et løsningsorientert mindset.

Kontakt oss

Enwa Group

+47 33 48 80 50

rekruttering.pmi@enwa.com 

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.