Fallback-banner Enwa Group

Omvendt Osmose

Flere teknikker for produksjon av drikkevann er tilgjengelig. Vi bruker omvendt osmose for å fjerne salt og mineraler fra sjøvann, brakkvann eller forurenset drikkevann.

1: OSMOSE

Osmose er en naturlig prosess som transporterer vann fra et område med lav saltkonsentrasjon gjennom en membran til et område med høy saltkonsentrasjon.  Den konsentrerte løsningen blir da utvannet.  

2: OSMOTISK LIKHET

Strømmen av rent vann gjennom membranen fortsetter inntil saltkonsentrasjonen er lik i begge løsninger. Nivåforskjellen på de to tankene er lik det osmotiske trykket. 

3: OMVENDT OSMOSE

Ved å legge på trykk som er større enn det osmotiske trykket til den konsentrerte saltløsningen vil prosessen bli reversert. Rent vann vil da passere gjennom membranen og flyte inn til den svakere saltløsningen. Avsaltet vann er da oppnådd ved hjelp av uttynning

 

   

Den spiraltvunnet modulen består av to membranlag på hver side av en kanal (rentvannkanalen) som er forseglet på tre sider og danner en enhet. Den åpne siden er tilkoblet et perforert rør. Den ytre kanalen (råvannskanalen) plasseres mellom enhetene som rulles til et sylinderformet element  

Kontakt oss

Enwa Pool Technology

+47 22 30 40 40

+46 31 742 92 50

Enwa Water Technology

+47 33 48 80 60

+46 31 742 92 50

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.