Fallback-banner Enwa Group

Enwa gratulerer Alex Hanssen med OL-prestasjonen

Alexander Henning Hanssen, Norges eneste OL-utøver i skeleton, endte på 20.-plass i OL, Pyeongchang.

Alex klarte å kvalifisere seg til den fjerde og siste runden i skeleton under OL i PyengoChang. I den fjerde omgangen endte han på en 18. plass, og det ga en 20. plass sammenlagt. Etter fire turer ned banen, var han totalt 5,34 sekunder bak den suverene vinneren Yun Sung-bin fra Sør-Korea.

OL-debutanten Hanssen kom på 16.-plass i EM i fjor. I VM ble det 32-.plass.

Alexander Henning Hanssen er halvt norsk og halvt kanadisk, og bestemte seg for å kjøre skeleton for Norge i 2015. Før dette hadde han kjørt for det kanadiske landslaget.

Alex kommenterer OL 2018

"For å summere mitt innsats i OL så var jeg veldig fornøyd. Jeg hadde 3 best start tid  på di første 3 omganger og andre best start tid i finalen. Jeg hadde over en halv second bedre ner tid på alle omganger en det jeg hadde på trening, så jeg synes jeg presterte på konkurransen. Jeg var kanskje litt for ivrige på den siste turen fordi jeg datt ner fra 18 plass til 20, men er fortsatt fornøyd med resultatet." 

"Jeg har hatt en utrolig utvikling denne sesong når det gjelder kjøring, så jeg har lyst å satse videre til Beijing. Det er tydelig at jeg har mulighet å bli i blant top 5 i verden når jeg blir mer komfortabel med kjøring i forskjellige baner." sier Alexander Hanssen.

Kontakt oss

Enwa Group

+47 33 48 80 50

post@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.