Fallback-banner Enwa Group

Rørlegger til teknisk service

Enwa Support etter en servicetekniker med VVS-bakgrunn til utførelse av oppdrag i Stor-Oslo. Fast stilling. 

Enwa Support er i sterk vekst og har en stor kundeportefølje med serviceavtaler, som skal følges opp. I den anledning søker vi nå etter en servicetekniker med VVS-bakgrunn til utførelse av oppdrag i Stor-Oslo.

Enwa Support AS utfører teknisk service på varme-, kjøle- og drikkevannsanlegg, samt Enwas egne vannbehandlingsprodukter. Se www.enwavannbehandling.no for produktinfo.

Arbeidsområde Østlandet

Du vil ha tilhørighet til vår avdeling på Alnabru i Oslo, men som servicetekniker vil du være mye på farten og ha arbeidsområde over hele Østlandet. Noe reisevirksomhet til andre deler av landet må du være forberedt på.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Utføre service på Enwas vannbehandlingsprodukter
 • Service, oppfølging og vedlikehold av VVS-tekniske anlegg i bygg.
 • Utføre feilsøking på anlegg.
 • Mindre ombygginger for å bedre funksjonalitet.
 • Noe montasje av Enwa vannbehandlingsprodukter

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Svennebrev VVS rørlegger eller fagbrev industrirørlegger.
 • Erfaring med, eller lyst til å lære om vannbårne varme- og kjølesystemer.
 • Førerkort klasse B.

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen som servicetekniker hos oss bør du kjenne deg igjen i noen av disse personlige egenskaper:

 • Du liker dialog med kunder og kollegaer.
 • Rollen krever at du arbeider selvstendig. Det å se muligheter og like utfordringer i kombinasjon med stor arbeidskapasitet er en naturlig del av hverdagen.
 • Serviceinnstillingen din gjør at du skaper tillit og er villig til å strekke deg det lille ekstra ovenfor både kunder og internt i organisasjonen.
 • Struktur og kvalitet i egen arbeidshverdag er viktig. Du evner å planlegge hverdagen godt med utførelse og rapportering, og er opptatt av kvalitet i det du leverer.

Hva kan Enwa Support AS tilby deg?

Som servicetekniker i Enwa Support AS vil du komme inn i et godt etablert miljø med trivelige arbeidskollegaer. Enwa kan tilby et variert og sterkt fagmiljø innenfor energi- og vannteknologi. Du vil ha en rolle med høy grad av selvstendighet og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi kan ellers tilby konkurransedyktige betingelser med servicebil, samt meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Enwa Support ved avdelingsleder Service Thorvald Hestnes 913 08 245, eller via vår samarbeidspartner Toptemp ved Reg. Manager avd. Vestfold Lars Hestnes på tlf 904 78 149.

ENWA Support AS er leverandør og servicepartner innen vannbehandlingsutstyr i VVS-bransjen. Våre produkter bidrar hver dag til forbedret vannkvalitet i varme, kjøle og drikkevannsanlegg. Vi har 25 motiverte ansatte og omsetter for ca. 50 MNOK. Energi og Vann er den største divisjonen i Enwa konsernet og består av selskapene Enwa PMI AS og Enwa Support AS. Vi er stolte av å ha et godt og velfungerende arbeidsmiljø, der engasjerte og dyktige ansatte hver dag gjør bedriften til et godt sted å jobbe.

Link til stilling på Finn.no

Link til stillingen hos Toptemp

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.