Energi & Vann
Badeanlegg
Water Technology
Maritim & Offshore

Enwa Group (NO)

Enwakonsernet leverer energieffektive og miljøvennlige vannbehandlings systemer og vi er med det en av Skandinavias ledende selskaper innen leveranser av produkter og tjenester til dette forretningsområdet. 

Enwa konsernet ble etablert i 1996 av gründer og styreleder, Sverre Hanssen. Siden den gang har vi vokst til å bli et av Skandinavias ledende selskaper innen vårt fagfelt som er vann, avløp, fjernvarme og industrianlegg. 

Vi kan tilby prosessdesign, prosjektering, prefabrikkering i egne verksted, installasjon og igangkjøring. I tillegg har vi en serviceorganisasjon som sikrer god og stabil drift av kundens anlegg.  Uansett entrepriseform så er det «høy kvalitet og stor gjennomføringskraft» som kjennetegner Enwa sine prosjekter.

Konsernet har ca. 250 dyktige medarbeidere og hadde en omsetning på ca. 700 MNOK i 2020.

Virksomheten fordeler seg på tre divisjoner. 

Visjon

Gjennom sitt engasjement innen vann, sanitær og miljø vil Enwa bidra til å gjøre verden bedre.

Forretningsidé

Enwa vil søke å realisere visjonen ved å være en vesentlig og toneangivende leverandør av gode og lønnsomme løsninger innen vann, sanitær og miljø som setter standarden for teknikk, design, produksjon og salg innen de valgte nisjer. Herunder vil vi søke å utnytte det konkurransefortrinn som vår kompetanse og status som totalleverandør innen både vannbehandling og avløpsteknologi innebærer.

Energi & Vann

Divisjon for Energi & Vann er av Norges ledende tekniske entreprenør inn vann, avløp, fjernvarme, industri og prosessanlegg, og består av Enwa PMI og Enwa Support.

Til Enwa support (Enwa vannbehandling i varme- og drikkevann)

Basseng og SPA

Divisjon for Bad er Skandinavias ledende totalleverandør til alle typer av offentlige og private bad, svømmebasseng og SPA-anlegg, og består av følgende selskaper:

Enwa Pahlen AS (Private bad Norge)

Water Technology

Divisjon for Water Technology leverer en unik teknologi portefølje innen segmentene maritim & offshore, industri & eiendom og akvakultur. 

Enwa Water Technology UK 
Enwa Water Technology Deutschland

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.