Energi & Vann
Badeanlegg
EnwaMatic
Maritim & Offshore
Badeanlegg
Energi & Vann

Enwa Group

Vi i Enwa jobber med vann.

Enwakonsernet leverer energieffektive og miljøvennlige vannbehandlingssystemer til mange områder i samfunnet. Vi er et av Skandinavias ledende selskaper innen leveranser av produkter og tjenester til disse forretningsområdene. 

Enwa konsernet ble etablert i 1996 av gründer og nå styreleder, Sverre Hanssen. Siden den gang har vi vokst til å bli et av Skandinavias ledende selskaper innen vårt fagfelt som er vann, avløp, fjernvarme, industrianlegg og rent vann i svømmebasseng. 

Vi kan tilby prosessdesign, prosjektering, prefabrikkering i egne verksted, installasjon og igangkjøring. I tillegg har vi en serviceorganisasjon som sikrer god og stabil drift av kundens anlegg.  Uansett entrepriseform så er det «høy kvalitet og stor gjennomføringskraft» som kjennetegner Enwa sine prosjekter.

Konsernet har ca. 250 dyktige medarbeidere og hadde en omsetning på ca. 700 MNOK i 2020.

Virksomheten fordeler seg på tre divisjoner. 

Divisjon for Energi & Vann er en av Norges ledende tekniske entreprenører innen vann, avløp, fjernvarme, industri og prosessanlegg, og består av Enwa PMI og Enwa Support.

Enwa support & service

Divisjon for Bad er Skandinavias ledende totalleverandør til alle typer av offentlige og private bad, svømmebasseng og SPA-anlegg. Divisjon Bad består av flere selskaper.

Enwa Badanläggningar (offentlig bad, Sverige)

Enwa Pahlen AS (Private bad Norge)

Divisjon for Water Technology leverer miljøvennlige og energieffektive løsninger innen segmentene maritim & offshore, industri & eiendom og akvakultur. 

Enwa Water Technology Sverige
Enwa Water Technology UK 
Enwa Water Technology Tyskland

IVAR Sentralrenseanlegg Nord-Jæren Foto Anne Lise Norheim

Enwa PMI er tildelt entreprisen for levering av prosessrør, armatur, instrumentering, pumper, med mer til Håland Høydebasseng på Jæren.

Hus på Svalbard - illustrasjonsbilde

Enwa PMI har vunnet kontrakten for teknisk infrastruktur i fyrhusene i Longyearbyen, Svalbard.

Ny pumpestasjon ved Redalen i Gjøvik

Enwa PMI har levert og montert maskin- og el. teknisk utstyr for trykkøkning til pumpestasjonen ved Redalen i Gjøvik kommune.

Vi ser etter deg som er liker å arbeide og har en positiv innstilling. Du må også vise engasjement i faget, og ha et ønske om å utvikle et løsningsorientert mindset.

Doseringsstasjon og UF-membranfiltrering

Enwa PMI har vært totalentreprenør på maskinelle- og prosesstekniske installasjoner inkludert elektro og automasjon.

Enwa søker Kvalitets- og HMS ansvarlig, som kan videreutvikle, forbedre og følge opp HMS- og kvalitetsarbeidet i Enwa PMI.

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.