Fallback-banner: Badeanlegg

Referanser

Vi har ferdigstilt over 500 prosjekter. Under finner du et lite utvalg av våre referanser. 

Raufoss badeland åpnet i 1992 og har igjen utvidet og oppgradert. Nå består anlegget av 5000 kvadratmeter med kunstige elvestryk, havbølger, tropiske planter, svømmebasseng, sklier, treningsrom og badstue.

Politiets nasjonale beredskapssenter på Taraldrud i Nordre Follo kommune sto ferdig i september 2020. Bassenget har styrken til betong og overflateegenskapene til stål. Det har vært full drift fra desember 2020.

Etter 30 år i bransjen, skulle en kanskje tro at vi hadde erfaring med de fleste former for basseng, men terapibasseng for hunder og katter(!) – det var første gang for oss.

Jessheimbadet i Ullensaker kommune ble ferdigstilt i desember 2020. Personalet er nå i god gang med opplæring, og klare for åpning i februar 2021.

Endelig. Det var mer enn 30 år siden sist en ny svømmehall ble åpnet i Sandnes, så det var en etterlengtet dag da hallen endelig sto ferdig. Austrått svømmehall på Iglemyr åpnet dørene for publikum 4. november 2020

Havhesten i Kinn kommune er totalt rehabilitert. Anlegget fremstår som nytt, og er topp moderne, med helautomatisert teknisk anlegg. Og for en utsikt!

Enwa Badeanlegg har levert to stålbasseng med hvert sitt renseanlegg. 

Enwa har levert helautomatisk renseanlegg for avlesning mot SD-anlegg, stålbasseng med tilhørende utstyr, UV-anlegg, bassenglys og bassengheis. 

MS Roald Amundsen Infinity Pool Day Hurtigruten. Foto: Hurtigruten

Da verdens første hybriddrevne ekspedisjonscruiseskip sto ferdig i 2019 var basseng, boblebad og renseanlegg levert av Enwa Badeanlegg.

Flott bassengrom med bruk av mye massivtre og trepanel

Flesberg sparer 1000 m³ til 1400 m³ vann i året ved at rensesystem med trommelfiltre er plassert før utjevningstank og sandfilteranlegg

Enwa Badeanlegg har levert renseanleggene og to stålbasseng til Bølgen bad i Drøbak, som åpnet dørene i juni 2019. 

Enwa Badeanlegg har i samarbeide med API Waterfun levert plaskeland til Bjørneparken i Flå (Hallingdal). Anlegget åpnet 27. juni 2019.

Svømmehall med energi- og miljøfokus

Fremtidens energieffektive svømmehall

Kvinabadet sto ferdig høsten 2016, og har idrettsbasseng på 25 meter, terapibasseng og plaskebasseng. Kvinabadet kan også skilte med sørlandets lengste sklie på 66,6 meter. 

Stålbasseng til det moderne skole- og folkebadet

Imponerende skianlegg i høyfjellet

Banebrytende flytende bassengkonsept

Svært moderne og spennende 

Et av Norges største badeland     

Kontakt oss

Offentlige bad Norge

Enwa Badeanlegg AS

+47 22 30 40 40

enwabad@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.