Fallback-banner: Badeanlegg

Nyheter Badeanlegg

Det konkluderer det internasjonale forbundet for sports- og fritidsanlegg (IAKS) med. Virus formerer seg lite i høy varme, og sprer seg dårlig i høy luftfuktighet. Og i badevannet er det klor, så det er ingen fare for virus i selve vannet. 

BIO-SCAN er et håndholdt UV-apparat som føres over flatene som skal desinfiseres. Enheten fjerner 99,999 % bakterier, og 99,99 % virus, inkludert SARS-COV-2 (Covid-19).

Flott bassengrom med bruk av mye massivtre og trepanel

Flesberg sparer 1000 m³ til 1400 m³ vann i året ved at rensesystem med trommelfiltre er plassert før utjevningstank og sandfilteranlegg

Badebransjen har utarbeidet en smitteveileder med retningslinjer og gode råd i forbindelse med gjenåpning av offentlige bade- og svømmeanlegg.

Fra 14. april og frem til 21. april, kan arrangører i frivillig- og idrettssektoren søke om kompensasjon for tapte inntekter som følge av avlyst, stengt eller utsatte arrangementer ifm. COVID-19-utbruddet.

Til informasjon: Enwa Badeanlegg er fortsatt i operativ drift. Vi vil gjøre vårt ytterste for å opprettholde normal drift i tiden fremover

Alle offentlig svømmebasseng og badeanlegg er nå midlertidig på grunn av koronasmitten. 

Det er imidlertid ikke bare å stenge dørene for publikum og åpne igjen ved en senere anledning.

En blogg om vannbehandling, vedlikehold og utstyr til svømmehall, badeanlegg, basseng og SPA - alt som er viktig for offentlige svømmeanlegg!

Fabrikkåpning Dryden Aquas AFM filterfabrikk i Basel, Sveits (overlegne filtreringsegenskaper ift sandfilter)

Dryden Aquas nye høyteknologiske gjenbruksfabrikk bruker gamle vinflasker for å produsere filtermedie, regnvann for å vaske og sterilisere produktet, og solcellestrøm som energi – alt for å lage verdens beste filtermedie. 

27. juni 2019 åpnet plaskelandet til Bjørneparken i Flå i Hallingdal, etter syv måneder planlegging og bygging. Enwa Badeanlegg har i samarbeid med API Waterfun levert anlegget.

MS Roald Amundsen Infinity Pool Day Hurtigruten. Foto: Hurtigruten

Da verdens første hybriddrevne ekspedisjonscruiseskip sto ferdig i 2019 var basseng, boblebad og renseanlegg levert av Enwa Badeanlegg.

Ulike dybder og skillevegger i et basseng øker badets fleksibilitet, og flere typer aktiviteter kan utøves samtidig. 

Når man velger undervannslys er det ofte estetikken som er i sentrum – men – et skikkelig opplyst basseng er også et sikrere basseng. 

Vi har utsalg med vannbehandlingkjemi, bassengutstyr, forbruksartikler og reservedeler, både til private- og offentlige svømmebasseng. 

Enwa Badeanlegg har i samarbeide med API Waterfun levert plaskeland til Bjørneparken i Flå (Hallingdal). Anlegget åpnet 27. juni 2019.

Enwa har vunnet kontrakten for vannbehandlingssystemer og stålbassenger for det nye Tøyenbadet. Kontrakten vil være blant de største i selskapets historie.

Øystein Amundsen kunne ta imot diplom, reisestipend og mye velfortjent skryt skriver Badeteknisk Forum om utdelingen av bransjeprisen 2019 på Hamar tidligere i år. 

Den innovative SpinTouch tar alle vanntestene du trenger for daglig kontroll av svømmebasseng og badeanlegg. SpinTouch tar manuelle prøver til et nytt nivå.

Her er det deilig badetemperatur, selv ved dårlig vær.

I januar 2018 åpner Drøbaksbadet –10.000 kvadratmeter i ren helse.

Bakterietest Rapid gir deg svar direkte. hth SHOCK bryter ned dem.

Kontakt oss

Offentlige bad Norge

Enwa Badeanlegg AS

+47 22 30 40 40

enwabad@enwa.com

Private badeanlegg Norge

Pahlén International AS

+47 35 50 59 90

pahlen@enwa.no 

pahlen.no

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.