Badeanlegg

Enwa Badeanlegg

Enwa Badeanlegg AS - er totalleverandør til alle typer av offentlige bad, svømmebasseng og SPA-anlegg. Vi designer og bygger komplette svømmebasseng med utstyr for svømmehall, badeland og SPA-anlegg, til privat og offentlig bruk. 

Enwa Badeanlegg utfører alt fra prosjektering og montasje av komplette renseanlegg, garderobeløsninger og adgangssystemer til levering av kjemi, service og produkter. Enwa Badeanlegg AS har 30 års erfaring og kompetanse fra over 500 ferdigstilte prosjekter.

Fra 14. april og frem til 21. april, kan arrangører i frivillig- og idrettssektoren søke om kompensasjon for tapte inntekter som følge av avlyst, stengt eller utsatte arrangementer ifm. COVID-19-utbruddet.

Til informasjon: Enwa Badeanlegg er fortsatt i operativ drift. Vi vil gjøre vårt ytterste for å opprettholde normal drift i tiden fremover

Alle offentlig svømmebasseng og badeanlegg er nå midlertidig på grunn av koronasmitten. 

Det er imidlertid ikke bare å stenge dørene for publikum og åpne igjen ved en senere anledning.

Enwa Badeanlegg har levert to stålbasseng med hvert sitt renseanlegg. 

Enwa har levert helautomatisk renseanlegg for avlesning mot SD-anlegg, stålbasseng med tilhørende utstyr, UV-anlegg, bassenglys og bassengheis. 

MS Roald Amundsen Infinity Pool Day Hurtigruten. Foto: Hurtigruten

Da verdens første hybriddrevne ekspedisjonscruiseskip sto ferdig i 2019 var basseng, boblebad og renseanlegg levert av Enwa Badeanlegg.

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.