Badeanlegg

Enwa Badeanlegg

Enwa Badeanlegg AS - er totalleverandør til alle typer av offentlige bad, svømmebasseng og SPA-anlegg. Vi designer og bygger komplette svømmebasseng med utstyr for svømmehall, badeland og SPA-anlegg, til proffmarkedet og til offentlig bruk. 

Enwa Badeanlegg utfører alt fra prosjektering og montasje av komplette renseanlegg, garderobeløsninger og adgangssystemer til levering av kjemi, service og produkter. Enwa Badeanlegg AS har 30 års erfaring og kompetanse fra over 500 ferdigstilte prosjekter.

Ved å bruke oksygen fra luft, vann fra springen og strøm skaper TriO3Clean naturens kraftigste desinfeksjonsmiddel, ozon. Uten tilsatte kjemikalier eller behov for verneutstyr.

Det konkluderer det internasjonale forbundet for sports- og fritidsanlegg (IAKS) med. Virus formerer seg lite i høy varme, og sprer seg dårlig i høy luftfuktighet. Og i badevannet er det klor, så det er ingen fare for virus i selve vannet. 

BIO-SCAN er et håndholdt UV-apparat som føres over flatene som skal desinfiseres.

Havhesten i Kinn kommune er totalt rehabilitert. Anlegget fremstår som nytt, og er topp moderne, med helautomatisert teknisk anlegg. Og for en utsikt!

Enwa Badeanlegg har levert to stålbasseng med hvert sitt renseanlegg. 

Enwa har levert helautomatisk renseanlegg for avlesning mot SD-anlegg, stålbasseng med tilhørende utstyr, UV-anlegg, bassenglys og bassengheis. 

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.