Fallback-banner: Infrastruktur

Nytt år, nye muligheter! Er du vår nye Prosjektleder eller Senior Prosessingeniør?

Publisert 22.12.2021

Rent vann går aldri av moten, bli en del av vårt team som bidrar til en tryggere vannforsyning!

Prosjektleder:

Har du et sterkt ønske om å jobbe i en fremtidsrettet bedrift, med fokus på å levere prosjekter av høy kvalitet til rett tid og innenfor budsjett? Er du en engasjert og involverende prosjektleder som ønsker å bruke din arbeidstid på noe som er både samfunnsnyttig og varig? Da er kanskje Enwa PMI din neste arbeidsgiver.

Vi har vært gjennom en stor vekst i antall ansatte og omsetning de siste årene, og er opptatt av kvalitet i det vi gjør. Vi har stor vekst i oppdragsmengden vår, og ønsker å styrke teamet vårt innen prosjektledelse.

Utfyllende tekst og søknadslink: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=242462732

Senior prosessingeniør:

Enwa er et av Skandinavias største tekniske entreprenørmiljøer innen vann og avløp og vi er for tiden engasjert i en rekke spennende oppdrag i hele bredden innenfor vannforsyning, vannverk og avløpsrensing. Vi er heldige som jobber i ett tverrfaglig miljø hvor dyktige fagarbeidere, prosessingeniører, tekniske tegnere og prosjektledere jobber sammen for å bygge noen av Norges største anlegg innen vann og avløpsrensing. Som følge av økende oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke teamet vårt med en senior prosessingeniør. 

Utfyllende tekst og søknadslink: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=242463439 

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.